Nicuşor Dan anunță că a cerut ASPA să se ocupe de câinii din Adăpostul Odăi. Vezi de ce

Nicuşor Dan anunță că a cerut ASPA să se ocupe de câinii din Adăpostul Odăi. Vezi de ce
Nicuşor Dan anunță că a cerut ASPA să se ocupe de câinii din Adăpostul Odăi. Vezi de ce

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, duminică, într-o postare pe Facebook, că, în contextul problemelor care au apărut între compania Romprest Service şi Primăria Sectorului 1 şi pentru a nu risca să rămână fără îngrijire câinii de la adăpostul Odăi, a solicitat ca ASPA să asigure serviciul, astfel încât animalele fără stăpân să fie protejate. 

El a mai precizat  că PMB poate finanţa acest adăpost, pentru o perioadă de una sau două luni, iar în acest interval pot fi găsite soluţii pe termen lung.

„În contextul problemelor care au apărut între compania Romprest Service şi Primăria Sectorului 1 şi pentru a nu risca să rămână fără îngrijire câinii de la adăpostul Odăi, am solicitat ca ASPA (din subordinea Primăriei Capitalei) să asigure serviciul, astfel încât animalele fără stăpân să fie protejate. Am primit mai multe semnale şi din partea unor ONG-uri pentru a colabora, în sensul asigurării, în continuare, a adăpostului, hranei şi îngrijirii acestora.

Primăria Capitalei poate finanţa acest adăpost, pentru o perioadă de 1-2 luni. În acest interval se pot găsi soluţii pe termen lung. Orice s-ar întâmpla în relaţiile contractuale dintre administraţia publică şi un agent economic sau altul, animalele fără stăpân nu trebuie să aibă de suferit”, a scris Nicuşor Dan, duminică, pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adapost odai aspa caini ingrijire nicusor dan primaria sector 1 probleme romprest
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes