Nicușor Dan, apărat de Ludovic Orban împotriva ”haidamacilor lui Firea și Pandele”

Ludovic Orban reacționează după scandalurile provocate de PSD în timpul a două conferințe de presă organizate de Nicușor Dan, candidatul PNL-USR, în spațiul public.

”Nu e un scandal. Deci niște nesimțiți care-și bat joc de București de patru ani au ajuns să considere Bucureștiul moșia lor. Trotuarul, drumul, parcurile, grădinile reprezintă spațiul public și aparțin fiecărui bucureștean. Orice om vrea să se plimbe, să facă o declarație are acest drept. Nenorociții care-și bat joc de București, toți haidamacii lui Firea și Pandele nu-i permit candidatului nostru la primărie nici măcar să facă o declarație în spațiul public”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că a fost ”un comportament golănesc” care îi descalifică și le-a solicitat public social-democraților din Capitală să nu se mai poarte în acest fel.

Ultima întâmplare a avut loc joi, în timp ce Nicușor Dan, a ținut o conferință de presă în spațiul public, iar șoferii camioanelor firmei de salubritate din Sectorul 5, inscripționate cu inițialele primarului Daniel Florea, au început să claxoneze și să arunce cu substanță de dezinsecție, chiar sub ochii poliției.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

haidamacii lui fireanicusor danorban nicusor danscandal psd
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes