Nicuşor Dan arată spre ELCEN pentru lipsa agentului termic în Sectorul 2

Nicuşor Dan arată spre ELCEN pentru lipsa agentului termic în Sectorul 2
Nicuşor Dan arată spre ELCEN pentru lipsa agentului termic în Sectorul 2

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a afirmat, marți,  că problemele cu furnizarea   deficitară a agentului termic în Sectorul 2 nu sunt, de data aceasta, din vina  lui, ci a fost vina ELCEN. 

„A fost o avarie repetată la CET Sud. Nu numai că a fost o avarie, a fost o avarie cu promisiunea de reparare care s-a reparat şi s-a rupt din nou”, a declarat primarul Capitalei.

„A fost o avarie la CET Sud. După cum ştiţi, avem un furnizor, ELCEN, prin cele patru CET-uri şi avem un transportator, Termoenergetica. Ei au fost foarte corecţi, de câte ori a fost vina Termoenergetica şi nu a ELCEN am spus că e vina noastră şi nu a ELCEN. De data aceasta a fost vina ELCEN. A fost o avarie repetată la CET Sud. Nu numai că a fost o avarie, a fost o avarie cu promisiunea de reparare care s-a reparat şi s-a rupt din nou.  E vorba despre conductele care ies din CET Sud, de aceasta a fost întârziat momentul în care am promis noi că dăm apa caldă. Integral din această cauză a fost”, a declarat Nicuşor Dan, întrebat marţi despre subiect la inaugurarea unei pasarele pietonale ce leagă Sectorul 4 de oraşul Popeşti-Leordeni, potrivit news.ro.

Chestionat când va fi remediată problema, primarul general al Capitalei a răspuns: „E vorba despre o chestiune de pe o zi pe alta”. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nicusr dan primarul capitalei vina elcen
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes