Politica Recomandate

Nicuşor Dan dă la spate USR: Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL

Nicuşor Dan dă la spate USR: Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL
Nicuşor Dan dă la spate USR: Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL

Primarul general Nicuşor Dan consideră că este ”obligatoriu” ca PSD să fie în opoziţie după alegerile de duminică şi a anunţat că opţiunea sa la vot este PNL. ”PNL e partidul care poate bate PSD la alegerile parlamentare, aşa cum a făcut-o la locale”, a declarat Nicuşor Dan.

Primarul general Nicuşor Dan a afirmat, miercuri, într-o declaraţie de presă, că alegerile de duminică ”sunt importante pentru că sunt pentru următorii 4 ani”.

”Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziţie după tot răul pe care l-a făcut şi României şi Bucureştiului. Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL. Consider că un guvern PNL puternic e cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. Vă spun aşa, chiar dacă sunt fondatorul USR, consider cu toată onestitatea că PNL e varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre putere şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu partidul care m-a sprijinit la alegerile locale”, a afirmat Nicuşor Dan.

”Consider că este un act de responsabilitatea să vin în faţa dvs să îmi exprim opţiunea. Iată argumentele mele – PNL are cel mai solid program de guvernare. Avem de absorbit 80 miliarde de euro, avem de absorbit în viteză acest bani şi nu avem timp de pierdut, nu ne permite. PNL are cea mai bună variantă de premier, pe Ludovic Orban. E o persoană pe care am cunoscut-o în aceste luni, o persoană de încredere, care îşi ţine cuvântul, o persoană loială, mai are o calitate – e preocupat de soluţie, nu de obţinerea de imagine. Guvernul PNL, sub conducerea lui Ludovic Orban a dovedit că are capacitatea să se sacrifice pentru mize mai înalte”, a mai declarat Dan.

Potrivit primarului general, ”PNL e partidul care poate bate PSD la alegerile parlamentare, aşa cum a făcut-o la locale”.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Iulian Bulai, halucinant: Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”! Luat în bășcălie de internauți: Ai greșit pastilele

Gloria Pascu

Donald Trump începe să se mute din Casa Albă. Vilă nouă de 30 de milioane de dolari

Ionel Lăcătuș

”Explozie nucleară în spațiul cibernetic”. Opinia Rusiei, după suspendarea conturilor social media ale președintelui Trump

Mihnea Tudor

Năsui anunță că Saygo va fi secretarul de stat ce va debirocratiza România

Daniela Arnăutu

Donarea de plasmă a scăzut cu 30%! Despre lichele și manipulare!

Florin Hozoc

Viața în oglindă » ădnilgo nî ațaiV ! Un experiment mititel

Gabriela Ibens

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »