Nicușor Dan intră în autoizolare în așteptarea rezultatului testului Covid. A fost contact direct cu Silviu Mănăstire

Primarul ales al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a efectuat testul COVID-19 şi a decis să se autoizoleze până la aflarea rezultatului. Dan a fost prezent duminică seara la România Tv alături de premierul Ludovic Orban, care la rândul său este în autoizolare până îi vine rezultatul testului COVID. Şeful Executivului a participat marţi la emisiunea lui Silviu Mănăstire de la postul B1 Tv, moderator care este infectat cu noul virus.

”Am făcut testul COVID-19 şi am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi că este posibil să fi fost expus contactării virusului. În afara emisiunilor tv, am purtat permanent mască şi militez pentru respectarea tuturor măsurilor de protecţie împotriva acestei boli. Nu am niciun fel de simptome specifice bolii. Revin curând – cu veşti bune, sper”, a scris Nicuşor Dan luni pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban şi-a anulat participarea la evenimentele anunţate luni după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Prim-ministrul şi-a făcut testul şi s-a izolat în aşteptarea rezultatului. Realizatorul B1 Tv Silviu Mănstire, care l-a avut invitat marţi în emisiune pe premier, are COVID-19.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nicusor dan autoizolare nicusor dan covid nicusor dan test coronavirus test nicusor dan
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes