Nicuşor Dan îşi doreşte un al doilea mandat la Primăria Capitalei

Stiri pe scurt - stiripescurt.ro stiri importante
Stiri pe scurt - stiripescurt.ro stiri importante

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan afirmă că îşi doreşte un al doilea mandat pentru că administraţia publică se face „pe termen lung”, iar Bucureştiul este un oraş în care „nu s-au făcut lucruri structurale ani de zile şi e nevoie de continuitate”. Nicuşor Dan se descrie drept un „primar independent, care are o relaţie foarte bună cu o majoritate formată din USR, PNL şi PMP”.

„Până în 2024 mai trebuie să facem multe din lucrurile de care am vorbit aici: metroul de suprafaţă în zona de nord ar fi un lucru foarte important pentru care o să ieşim foarte curând în achiziţie pentru peroane, după ce am făcut studiu de prefezabilitate. (…) Deci sunt foarte multe lucruri pe care să le facem noi până în 2024 şi atunci evident că feedback-ul pe care ni-l vor da bucureştenii va fi foarte important în decizia fiecăruia dintre noi.

Eu evident că îmi doresc să continui, pentru că administraţia publică e pe termen lung. Am terminat discuţiile în mai 2021 şi primul tramvai din cele 100 a venit în august în iulie 2022. Deci, administraţia publică e pe termen lung, Bucureştiul este un oraş în care nu s-au făcut lucruri structurale ani de zile şi atunci e nevoie de continuitate”, a afirmat Nicuşor Dan duminică, în emisiunea Insider Politic de la Prima Tv.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nicusor dan nicusor dan al doilea mandat primar nicusor primarul general
redactia

Alte stiri de interes