Nicuşor Dan: Linia de tramvai 25 redevine funcţională, cu tramvaie Astra Imperio

Lina tramvaiului 25
Lina tramvaiului 25

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că, de sâmbătă, linia de tramvai 25, care face legătura între cartierul Militari şi zona de sud a Capitalei, redevine funcţională. Linia va beneficia de tramvaiele Astra Imperio care circulau pe acest traseu înaintea suspendării.

”De sâmbătă, 9 decembrie, linia de tramvai 25, care face legătura între cartierul Militari şi zona de sud a Capitalei, redevine funcţională. Linia de tramvai 12 şi linia de autobuz 625 vor fi suspendate”, a transmis, joi, primarul general al Capitalei.

Potrivit acestuia, lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare de pe Bd. Timişoara s-au desfăşurat în ritm alert, astfel încât circulaţia tramvaiului 25 să poată fi reluată alternativ, pe un singur fir.

”Tramvaiele de pe linia 25 vor circula între terminalele „Depoul Militari” şi „CFR Progresul” pe traseul: Str. Preciziei, Str. Valea Cascadelor, Bd. Timişoara, Str. Progresului, Str. Doctor Constantin Istrati, Şos. Viilor, Şos. Giurgiului şi retur. Linia va beneficia de tramvaiele Astra Imperio care circulau pe acest traseu înaintea suspendării”, a mai transmis primarul general.

Acesta a explicat că intervalul de succedare între vehicule va fi de aproximativ 5 minute în zilele lucrătoare şi de aproximativ 10 minute în cele de weekend şi sărbători legale.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

redeschidere linie tramvai 25tramvaiul 24
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes