Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, vine la Insider Politic

Un oraș cu milioane de locuitori și multe probleme. Capitala României suferă, în 2022, de lipsa apei, de infrastructura supraaglomerată, de lipsa spațiilor verzi. Primăria Capitalei e o problemă cu foarte multe necunoscute.

Nici măcar primarul matematician nu a găsit încă rezolvarea-minune. Iar timpul trece. Nicușor Dan se apropie de jumătate mandatului. Unii bucureșteni îl contestă. Cer apă caldă, curățenie și standarde europene. Alții apreciază stoparea risipei și lucrurile făcute pas cu pas, deși acest slogan a ruginit ca o țeavă de agent termic.

Dincolo de realitatea citadină, coabităm cu realitatea politică.

Așadar, ce poate să facă un primar fără un partid în spate, fără o majoritate clară în Consiliul General și fără suport de la guvern? Cu ce realizări mărețe se poate lăuda? Care sunt marile restanțe? Ce va lăsa în urmă? Răspunde primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, duminică, 19 iunie de la 11.00, la “Insider Politic”, emisiune moderată de jurnalistul Sebastian Zachmann si difuzată de Prima TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

insider politicnicusor dan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes