Nicușor Dan, probleme cu poliția în trafic. A comis-o!

Nicușor Dan, cel care este prospăt candidat oficial al Alianței USR PLUS și PNL pentru Primăria Generală, a fost oprit în trafic de polițiștii care au descoperit că acesta nu avea actele în regulă. Nicușor Dan a fost prins de polițiști circulând fără ITP.

Ieri, când se deplasa la lansarea candidaturii sale, a fost tras pe dreapta și găsit în culpă de un echipaj de la Brigada Rutieră.

”Nu e mașina mea, nu m-am uitat în talon să vâd când expiră ITP. Am presupus că totul este în regulă, îmi asum greșeala”, a zis Nicușor Dan.

Liderii Alianței USR PLUS și PNL au anunțat, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că îl susțin pe Nicușor Dan pentru Primăria Generală și vor susține candidați comuni la primăriile de sector.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ce a patit nicusornicusor dan itpnicusor dan politie
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes