Nicușor Dan pune la treabă poliţiştii locali: vor sprijini acțiunile Gărzii de Mediu

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat vineri că a fost luată decizia să fie suplimentat personalul Gărzii de Mediu cu poliţişti locali detaşaţi de la Poliţia Locală a Capitalei, care să formeze echipe mixte pentru a controla respectarea problemelor de mediu din Bucureşti.

”O chestiune aparent simplă, dar în opinia mea foarte importantă, există voinţă la nivelul Ministerului Mediului de a controla încălcări de mediu în Bucureşti. Există o deficienţă de resurse la nivelul Gărzii de Mediu a municipiului Bucureşti şi am decis azi să ajutăm Garda de Mediu cu poliţişti locali, care să fie detaşaţi de la Poliţia Locală a Capitalei, pentru a exista nişte echipe mixte care să controleze respectarea problemelor de mediu din Bucureşti”, a afirmat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută alături de ministrul Mediului Mircea Fechet.

Primarul general a adăugat: „Cred că aceasta este o măsură utilă pentru tot ceea ce ne semnalează cetăţenii de ani de zile”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

detasare politisti locali garda de mediu nicusor dan politisti locali garda de mediu
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes