Nicuşor Dan schimbă conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic. Coaje, hoț condamnat și mâna dreaptă a lui Firea, înlocuit

Gabriela Firea și fostul consilier Marius Coaje
Gabriela Firea și fostul consilier Marius Coaje

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că a decis schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, fiind înlocuiţi directorul adjunct şi directorul executiv adjunct.

Director adjunct a fost numit Edmond Niculuşcă, fondatorul Asociaţiei ARCEN.

”Azi am decis schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcţii Marius Coajă, director adjunct şi Alina Tarcevschi, director executiv adjunct. De asemenea, în funcţia de director adjunct al acestei Administraţii îl voi numi pe Edmond Niculuşcă”, a anunţat, miercuri, pe Facebook, Nicuşor Dan. 

Primarul general a explicat de ce l-a ales pe Edmond Niculuşcă.

”El e fondatorul Asociaţiei ARCEN şi un om care s-a luptat mult în ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei. E cel care a strâns fonduri pentru renovarea Şcolii Centrale şi a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul Bucureşti”, a precizat primarul general.

Marius Coaje, mâna dreaptă a lui Firea, e un hoț condamnat definitiv la închisoare

Marius Valentin Coaje a fost consilierul personal al lui Firea și este condamnat pentru furt la trei ani de închisoare cu suspendare în Dosarul 4700/281/2016 al Judecătoriei Ploiești. Coaje era mâna dreaptă a primarului general Firea și cumula funcția de consilier personal cu cea de director adjunct la Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Pentru că are cazier el era doar angajat contractual. Pe 7 mai 2020, în dosarul 7933/281/2020, judecătorii au respins ca neîntemeiată cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul COAJE VALENTIN MARIUS.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

administratia municipala pentru consolidarea cladirilor cu risc seismiccoaje inlocuitMarius Valentin Coaje condamnat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes