Nicuşor Dan schimbă managerul Spitalului Colţea, tot cu un interimar: Paul Daniel Iordache

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că a decis să nu mai prelungească mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. Edilul a adăugat că este nevoie de o nouă conducere a spitalului şi va fi organizat un concurs în acest sens.

Interimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

„Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital şi va urma un concurs pentru asta. Până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, un bun profesionist din domeniul sănătăţii.

Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital şi în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulţumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

director colteamanager colteanicusor dannou director colteaspitalul coltea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes