Nicusor Dan spune că nu a amenajat parcurile pentru că a plătit datoriile

Nicusor Dan spune că nu a amenajat parcurile pentru că a plătit datoriile
Nicusor Dan spune că nu a amenajat parcurile pentru că a plătit datoriile

Primarul general al Bucureștiului, Nicuşor Dan, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că există întârzieri la amenajarea parcurilor şi realizarea deratizării şi dezinsecţiei din cauză că Primăria a avut datorii foarte mari.

”Nu este un mandat obişnuit cel pe care l-am preluat. Am preluat un mandat cu datorii curente de 3 miliarde de lei – cât metroul din Drumul Taberei. Trebuia să plătim aceşti bani pe loc (…) nu a fost un mandat oarecare şi am fost obligaţi să tăiem costuri, şi acolo unde am fi vrut şi acolo unde nu am fi vrut. Banii pe care nu-am avut în martie îi avem acum”, a declarat Nicuşor Dan.

Primarul a explicat că s-au mai tăiat cheltuieli şi pentru că acestea erau ”total dezechilibrate faţă de piaţă”.

Nicuşor Dan a mai spus că preţul pentru cosirea gazonului era de patru ori mai mare decât cel al pieţei, se percepea taxă de 200 de lei pentru demontatul unei scânduri rupte dintr-o bancă şi alţi 200 de lei pentru montarea alteia.

”Cât costă să goleşţi un coş de gunoi – 4 lei (…) Lucrurile astea nu pot să funcţioneze mai departe în acest mod. O să vedeţi o corectare a tarifelor”, a mai precizat primarul.

Acesta a anunţat că în două săptămâni se va finaliza operaţiunea de cosire a parcurilor şi se va demara amenajarea spaţiilor publice. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

datorii marideratizaredezinsectieintarzieri amenajare parcurinicusor danprimarul capitalei nicusor dan
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes