Nicuşor Dan – validat în funcţia de primar general al Capitalei

Nicuşor Dan validat în funcţia de primar general al Capitalei
Nicuşor Dan validat în funcţia de primar general al Capitalei

Tribunalul Bucureşti l-a validat, luni, pe Nicuşor Dan în funcţia de primar general al Capitalei.

“Validează mandatul de primar general al municipiului Bucureşti ales la alegerile autorităţilor administraţiei publice locale din data de 27 septembrie 2020 în persoana domnului Dan Nicuşor Daniel. Prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului şi secretarului general al municipiului Bucureşti cu obligaţia aducerii la cunoştinţa publică prin afişare la sediul unităţii administrativ teritoriale, în termen de cel mult 24 ore de la comunicare. Cu drept de apel pentru cei interesaţi în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţa publică, cererea de apel urmând a fi depusă la tribunal”, este decizia tribunalului, citată de Realitatea.

Potrivit datelor finale ale AEP, candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS, a câştigat alegerile pentru Primăria Capitalei, obţinând 42,81% din voturi (282.631).

Gabriela Firea, candidat din partea PSD, a întrunit 37,97% din preferinţele bucureştenilor, reprezentând 250.690 voturi.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nicusor dan primar nicusor dan validat primar nicusor primar primarul capitalei nicusor dan primarul general nicusor dan
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes