Nicuşor Dan validat primar general. Toate contestaţiile au fost respinse

Nicuşor Dan, reprezentantul PNL – USR PLUS, poate să fie acum validat ca primar general al Capitalei, după ce instanţa a respins cele 52 de contestaţii făcute de PSD contra sa.

Curtea de Apel Bucureşti a decis în urmă cu puţin timp că aceste contestaţii au fost depuse prea târziu.

Pe 12 octombrie, Nicuşor Dan a fost validat de Tribunalul Bucureşti în funcţia de primar general al Capitalei, însă el nu şi-a putut prelua mandatul, deoarece decizia instanţei a fost contestată de 52 de persoane.

Primarul ales al Capitalei declara înainte de decizia de luni că rezultatul va fi cel normal, pentru că nu există probe în acele contestații. Acesta susține că joi sau vineri cel târziu își va ocupa funcția la Primăria Capitalei.

„E un simplu mod de a trage de timp pentru instalarea mea ca primar al Bucureştiului. Am văzut toate cele 52 de apeluri, pentru că evident sunt vizat în acest dosar, şi nu există niciun fel de probă. Se face trimitere la articole din ziar care spun tot felul de lucruri. Deci acţiunile acestea nu au nicio bază”, a afirmat Nicuşor Dan

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nicusor dan primarnicusor dan validat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes