Nigel Farage: Frica domină absolut totul. Atac la libertatea de gândire și de expresie

Nigel Farage susține că asistăm la un demers amplu urmărind să suprime libertatea de gândire și de expresie în Marea Britanie, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat postului Global Radio.

”Fenomenele cu care cu care ne confruntăm astăzi reprezintă o amenințare reală la adresa libertății de expresie. Nu am cunoscut niciodată vreun moment în care în Marea Britanie – care este faimoasă pentru larga paletă de comentarii și opinii în presă – să existe atâția oameni atât de speriați să scrie, să spună și să transmită ceea ce gândesc. Este cu adevărat extrem de tulburător.”

Farage a explicat că, deși este indiscutabilă ideea că viața persoanelor de culoare contează, organizația care își spune Black Lives Matter are o agendă radicală în spatele numelui său care sună atât de plăcut. Iar BLM, spune Farage, folosește acest nume pentru a acuza că este rasist pe oricine îndrăznește să nu fie de acord cu concepțiile sale de extremă stânga:

”Adevărul este, desigur, că organizația Black Lives Matter este marxistă pe față, anarhistă, dorește desființarea forțelor noastre de poliție și face tot ce poate în plan cultural pentru a distruge și rade de pe fața pământului orice reprezintă un simbol al lungii și complicatei noastre istorii.

Nu aflăm într-un punct în care, dacă critici Black Lives Matter, ești acuzat că nu sprijini egalitatea și consideri că ar trebui să existe o mare dezbinare rasială. În această situație ne aflăm. Eu nu pot suporta această situație și nu voi accepta ca strada să conducă.

Liderul Brexit a explicat că Stânga instituie o nouă dogmă a gândirii: „Frica este cea care domină absolut totul”, a spus el, subliniind că militanții marxiști îi calomniază, îi demonizează și îi atacă pe disidenți online și pe stradă, și atacă afacerile, pentru a-i lipsi de finanțare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Black Lives MatterblmFrica dominănigel farage
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes