Nina Hariton, prima femeie care a luat cuțitul de aur la Chefi la cuțite

Nina Hariton, prima femeie care a luat cuțitul de aur la Chefi la cuțite. Sursa foto: Antena 1
Nina Hariton, prima femeie care a luat cuțitul de aur la Chefi la cuțite. Sursa foto: Antena 1

Ieri seară, Nina Hariton a marcat o premieră în istoria emisiunii Chefi la cuțite: concurenta a primit cuțitul de aur pentru preparatul său, devenind prima femeie pentru care jurizarea Chefilor din preselecții a culminat cu acest verdict. Totodată, ediția de aseară a show-ului gastronomic a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

A treia ediție din noul sezon al show-ului gastronomic a venit aseară cu o premieră: Nina Hariton a obținut cuțitul de aur, fiind prima femeie din istoria emisiunii care a primit acest verdict. Momentul jurizării a fost cu atât mai special cu cât toți cei trei jurați i-au oferit cuțitul de aur, Nina Hariton alegând să facă parte din echipa lui Chef Sorin Bontea. ”Am avut foarte mari emoții azi, dar când mi-au dat Chefii cuțitele, am fost șocată. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă”, a declarat Nina, care a studiat gastronomia franceză la Paris, unde a și lucrat 5 ani în restaurante haute cuisine.

Și în ringul amuletei victoria a aparținut unei femei: Roxana Blenche, care a gătit la al patrulea banc de lucru, concurând cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a câștigat amuleta după o jurizare savuroasă făcută de Viorica și Ioniță de la Clejani. Provocarea lansată de Gina Pistol a fost prepararea unor farfurii cu 11 culori, iar amuleta pusă în joc oferă un avantaj râvnit de toți cei trei Chefi: ”echipele adverse vor vorbi doar în versuri”. După jurizarea de aseară, însă, Roxana Blenche a pus prima amuletă în seif, toate amuletele care vor fi depozitate acolo de ceilalți competitori urmând să fie câștigate de unul dintre cei trei jurați, după bătălia de la sfârșitul etapei preselecțiilor. Competițiile gastronomice la care Chefii au al patrulea adversar, dar și preselecțiile cu povești interesante și farfurii surprinzătoare continuă săptămâna viitoare, în edițiile Chefi la cuțite difuzate de Antena 1 luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:30 – 23:51, emisiunea Chefi la cuțite a fost urmărită în minutul de aur 21:48 de 1,9 milioane de telespectatori, ocupând poziția de lider pe toate segmentele de public. Astfel, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 9.5 puncte de rating și o cotă de piață de 30.2%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5.9 puncte de rating și o cotă de piață de 18.7%. La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.2 puncte de rating și 21.8% cotă de piață, Pro TV situându-se pe locul secund, cu 6.1 puncte de rating și 16.2% cotă de piață. Și la nivel național Chefi la cuțite a ocupat primul loc în topul audiențelor, cu o medie de 7.8 puncte de rating și 20.6% cotă de piață, Pro TV înregistrând 7.5 puncte de rating și 19.8% cotă de piață. Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 8.2 puncte de rating și 26.2% cotă de piață, în vreme ce ocupantul locului 2, Pro TV, înregistra 6.5 puncte de rating și 20.8% cotă de piață. La nivel urban, Antena 1 și-a menținut supremația cu 7.4 puncte de rating și 18.8% cotă de piață, surclasând postul Pro TV, care a obținut 7.2 puncte de rating și 18.3% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în topul audiențelor și pe parcursul întregii zile (02:00 – 26:00) pe segmental de public comercial.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

chefi la cutite cutitul de aur NINA HARITON
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes