Noi poze virale cu Orban la terasă, în Centrul Vechi. Cu cine era la masă!

Noi poze virale cu Orban la terasă, în Centrul Vechi. Cu cine era la masă! foto - captură video Digi24
Noi poze virale cu Orban la terasă, în Centrul Vechi. Cu cine era la masă! foto - captură video Digi24

Fostul consilier al lui Lia Olguța Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, pare-se că și-a angajat paparazzi special pentru Ludovic Orban, deoarece a mai viralizat un set de fotografii, după ce premierul a băut bere la o terasă din capitală. Orban a fost fotografiat în Centrul Vechi, în primul weekend de relaxare cu terasele oficial deschise.

Ludovic Orban a primit invitația unui prieten de a merge în Centrul Vechi sâmbătă seară. Șeful Guvernului era însoțit de doi dintre colaboratorii săi. Este vorba despre Ionel Dancă, șeful Cancelariei, și despre consilierul Andi Manciu.

Ludovic Orban la terasă, în Centrul Vechi
Ludovic Orban la terasă, în Centrul Vechi

Orban a explicat de ce a ajuns în Centrul Vechi: ”Răspund la invitația unui bun amic, care de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat și pe mine”, a spus el.

Cristian Vasilcoiu a și postat trei imagini pe Facebook, însoțite de textul:

”Cum era aia cu Orban care nu mai bea de 15 ani?!
😂😂😂😂
Repet: proastă acțiune de PR!
Nu că toate femeile ați vrea să se uite un bărbat la voi cum se uită Orban la bere?!
😂😂😂
P.S.: să îl învețe cineva cum să bea ca să nu mai bage nasul în halbă! Îi zice Codul Bunelor Maniere!”, a scris Vasilcoiu.

https://www.facebook.com/cristian.vasilcoiu.1/posts/3290366440996477

Am eu față de inspector?

Cu toate acestea, vizita în Centrul Vechi nu a fost chiar o surpriză, având în vedere că a fot ”interceptat” de o echipă de filmare de la Digi24, care i-a pus câteva întrebări. Ludovic Orban a spus că oamenii care l-au văzut au fost prietenoși. ”Prietenoși. Se bucură că au ocazia să petreacă clipe plăcute, după atâta timp de stat în casă”, a declarat premierul.

Întrebat dacă cei de la terase nu s-au speriat că a venit în inspecție, premierul a declarat: ”Am eu față de inspector?”. El a indicat că sunt instituții care să verifice dacă se respectă regulile.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ludovic orbanorban centrul vechiorban la terasapoze orbanpoze orban terasa
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes