Noua lege a salarizării elimină tichetele de masă

Proiectul legii salarizării unitare a fost depus la Senat de către ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, după două amânări. Documentul, semnat de 205 parlamentari PSD și ALDE, elimină tichetele de masă, conform unei înțelegeri cu sindicatele, susține oficialul Guvernului. În locul acestora s-a acceptat norma de hrană. “Nu se dădeau pentru toţi salariaţii (tichete de masă – n.r.). Noi am avut o discuţie şi cu sindicatele, au agreat această formulă. Sunt mult mai siguri că fiind prinsă în Legea salarizării această normă de hrană o vor lua”, a explicat Lia Olguţa Vasilescu.

Inainte să depună proiectul, Olguța Vasilescu a participat la şedinţa grupului senatorilor PSD. Ministrul susține că forma depusă la Senat a suferit modificări minore, solicitate de parlamentari, precum “ajustări” în cazul salariilor din educaţie, dar care nu afectează prevederile importante. …

Articolul pe larg »»» : Noua lege a salarizării elimină tichetele de masă

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes