Noul GLA: Descoperă toate liniile de echipare

Noul GLA: Descoperă toate liniile de echipare
Noul GLA: Descoperă toate liniile de echipare

Când îți dorești un autoturism nou, vizitezi show-room-uri, analizezi oferte pe internet sau stai de vorbă cu prietenii.

Fiecare model are avantajele sale iar iubitorii mărcii Mercedes îți vor recomanda Mercedes –Benz GLA. Noile autoturisme sunt destinate celor care doresc un autovehicul modern, compact, cu linii dinamice și dotări care impresionează. 

Dealerii auto introduc în ofertele lor cele mai noi modele de la Mercedes, cu diferite linii de echipare. Modelul GLA este unul din cele mai căutate. Detaliile legate de interior sau caroserie diferențiază aceste vehicule, prin dotări de excepție și accente tipice tehnologiilor Mercedes Benz.

 Dacă ai decis să alegi un autovehicul Mercedes pentri tine și familia ta, poți să alegi dintr-o gamă variată de autovehicule noi sau auto rulate de la Auto Schunn Romania – partener autorizat Mercedes-Benz, cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava & Timișoara.

Liniile de echipare ale modelului Mercedes-Benz GLA sunt fiecare în parte deosebite prin dotările specifice.

Echiparea Standard aduce clienților un design tipic pentru mașinile tip SUV, cu accente tehnice inovative. Sistemul infotainment de la Mercedes – MBUX este reprezentativ pentru realitatea augmentată, asistența la rulare și frânare, echipamentele de siguranță sunt prezente în cadrul acestei linii de echipare de tip standard de la Mercedes-Benz GLA.

Progresive este numele altei linii de echipare care adaugă valoare noului tău autoturism. Această echipare aduce un plus de calitate acestui SUV deosebit. Interiorul cu scaune învelite în piele și pachetul Night sunt atuuri care te vor convinge de farmecul acestei mașini de teren. Tehnologia avansată a sistemelor multimedia este prezentă și în interiorul acestui  model , oferind informații, navigație auto, sonorizare și o atmosferă deosebită.

Linia de echipare Style oferă o diferență de imagine față de versiunea standard. Aspectul exterior este îmbunătățit de roțile optimizate, cu aspect aerodinamic, iar interiorul mașinii este decorat cu materiale de lux, cusături ornamentale și marcaje ale brandului, pentru mai multă originalitate.

Cea mai cunoscută linie de echipare este AMG Line, pentru modelul Mercedes – Benz GLA. Un aspect sportiv, o linie dinamică a caroseriei, un interior rafinat, sunt accente ale acestui model care îl diferențiază de restul gamei. Grila radiatorului cu aspect de diamant și spoilerul din spate AMG sunt detalii constructive tipice pentru această linie de echipare unică. Interiorul este la fel de impresionant. Scaunele sport din piele Nappa sunt realizate ergonomic, pentru un confort sporit, iar volanul are caracteristici sportive, pentru a accentua dinamismul acestei linii de echipare.

Pachetul Night aduce noi accente din punct de vedere vizual, care atrag atenția și evidențiază stilul și personalitatea acestui autovehicul sportiv și plin de farmec.Elemente decorative negru lucios și geamurile fumurii sunt caracteristici elegante, suprinzător de bine armonizate cu caracterul sportiv al mașinii.

Acum poți alege linia de echipare dorită pentru mașina ta Mercedes – Benz GLA, din categoria de masini rulate sau poți opta pentru un autovehicul nou, care îți va satisface toate exigențele.

Designul autovehiculului Mercedes-Benz GLA este adaptat stilului tău personal, oferind o experiență deosebită senzorială.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

auto rulate auto schunn romania mercedes mercedes benz mercedes benz gla mercedes gla
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes