Novak Djokovici, refuzat în SUA! S-a retras de la următoarele turnee

Novak Djokovici, refuzat în SUA! S-a retras de la următoarele turnee. Sursa foto: captura Twitter
Novak Djokovici, refuzat în SUA! S-a retras de la următoarele turnee. Sursa foto: captura Twitter

Novak Djokovici s-a retras de la turneele Masters 1.000 de la Indian Wells şi Miami, din cauza regulilor SUA de intrare în ţară pentru cetăţenii străini nevaccinaţi.

“Deşi am fost înscris automat la Indian Wells şi Miami, ştiam că va fi puţin probabil să pot călători. CDC a confirmat că reglementările nu se vor schimba, aşa că nu voi putea juca în SUA. Mult succes celor care joacă la aceste turnee grozave”, a scris Djokovici, pe Twitter.

Cel mai probabil, fostul lider ATP va reveni în circuit la turneul Masters 1.000 de la Monte Carlo (9-17 aprilie).

Grigor Dimitrov, locul 35 ATP, îi va lua locul lui Djokovici pe linia favoritului numărul 2 al turneului de la Indian Wells, iar poziţia bulgarului va fi cmpletată cu un lucky loser.

Djokovici urma să joace, sâmbătă, în turul al doilea, în care a fost acceptat direct, cu belgianul David Goffin, locul 71 ATP, sau cu australianul Jordan Thompson, locul 78 ATP.

Sârbul, fost lider ATP, care nu s-a vaccinat împotriva Covid-19, a fost expulzat din acest motiv din Australia, unde ar fi trebuit să participe la primul grand slam al anului.

Autorităţile americane nu permit intrarea în SUA a persoanelor străine nevaccinate, dar sârbul spera că restricţiile puse în aplicare pentru combaterea coronavirsului vor fi relaxate.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

djokovicidjokovici refuzatdjokovici s-a retrasNovak Djokovici
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes