Nume surpriză pe lista candidaţilor pentru Consiliul General, propuse de Firea: Petre Roman, Iordănescu, Dinu, Dragomir

Primarul general, Gabriela Firea, a depus, luni după-amiază, lista de candidaţi PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pe aceasta aflându-se, între alţii, fostul premier Petre Roman, actriţa Monica Davidescu, Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu.

”Am depus acum lista candidaţilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti”, a anunţat, luni după-amiază, Gabriela Firea, ea spunând că printre propunerile PSD de pe această listă se află ”oameni pe care bucureştenii i-au apreciat pentru ceea ce au făcut în întreaga lor carieră, în întreaga lor viaţă”.

Astfel, pe listă se află fostul premier Petre Roman, actriţa Monica Davidescu, ”oamenii de sport şi fair-play” Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieşiu, notează news.ro.

Firea a comparat administraţia cu sportul, spunând că ”nu contează interese, nu contează politicianisme, ci contează doar performanţa”.

Totodată, Firea a spus că Bucureştiul ”trebuie să fie în continuare o capital culturală, o capiotală a oamenilor care iubesc arta”.

”Nu sunt deloc de acord cu cei care spun că trebuie să închidem teatre, eu sufăr foarte mult că în această perioadă sunt deschide păcănelele şi, de asemenea, sunt deschise jocurile de noroc, dar teatrele rămân închise”, a afirmat Gabriela Firea.

Firea a mai spus că pe listă sunt şi cadre medicale, antreprenori, ingineri, profesori.

”Ne dorim să nu mai fim în situaţia de acum patru ani în care Bucureştiul era un oraş îngheţat. În Bucureşti nu se lucra pe niciun şantier, în Bucureşti totul era în paragină. Acum chiar dacă mai sunt multe de făcut şi nu suntem noi cei care trebuie să ne lăudăm, dar spunem o realitate, de patru ani se munceşte în Bucureşti, sunt foarte multe proiecte pe care le-am dezvoltat (…)”, a susţinut primarul general.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

consilieri generali firea candidati psd firea roman dragomir lista candidati psd
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes