NUNTA ANULUI în Marea Britanie: Pippa Middleton s-a căsătorit cu milionarul James Matthews

Pippa Middleton a strălucit de fericire părăsind biserica unde a avut loc ceremonia, în calitate de femeie căsătorită, la braţul soţului său, James Matthews.

Pippa Middleton, în vârstă de 33 de ani, sora cea mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu milionarul James Matthews , în vârstă de 41 de ani, la biserica St Mark’s din Englefield, Berkshire. Aceasta este considerată nunta anului în Regatul Britanic.

Un colţ provincial din Berkshire s-a transformat într-un eveniment social major cu ocazia ceremoniei de nuntă a mierelui şi miresei, care şi-au făcut jurămintele în faţa Ducelui şi a Ducesei de Cambridge, a Prinţului Harry şi a fostului campion de tenis la Wimbledon, Roger Federer. …

Articolul pe larg »»» : FOTO NUNTA ANULUI în Marea Britanie: Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu milionarul James Matthews într-o ceremonie aproape regală – Mediafax

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes