O adolescentă care a suferit arsuri după ce s-a urcat pe un tren va fi transferată cu un elicopter SMURD la Iaşi

Una dintre adolescentele care a suferit arsuri după ce s-a urcat duminică dimineaţa pe un tren de marfă va fi transferată cu un elicopter SMURD la un spital din Iaşi pentru îngrijiri de specialitate.Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Spitalul Municipal Roman a solicitat un elicopter SMURD pentru a o transporta pe adolescenta de 15 ani la un spital din judeţul Iaşi.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică dimineaţă, prin apel la 112, pentru salvarea a trei adolescente care s-au urcat pe un tren de marfă în Gara Roman.

“La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ  Roman. Până la sosirea forţelor de intervenţie, persoanele respective au fost date jos de pe trenul de marfă. Toate cele trei persoane sunt asistate de către echipajele medicale aflate la faţa locului, două dintre acestea prezentând arsuri. Cele trei fete sunt conştiente şi cooperante”, a transmis ISU Neamţ.

Sursa citată a precizat că o adolescentă de 15 ani are arsuri la mâna şi la piciorul drept, primind îngrijiri de la un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

De asemenea, o adolescentă de 14 ani are arsuri pe haine, iar cea de-a treia fată, în vârstă de 13 ani, nu a avut de suferit în urma urcării pe trenul de marfă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adolescanta arsa neamt adolescenta curentata adolescente tren elicopter smurd
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes