O femeie şi-a dat foc în faţa Penitenciarului Ploieşti, unde este încarcerat fiul ei

Stiri pe scurt - stiripescurt.ro stiri importante
Stiri pe scurt - stiripescurt.ro stiri importante

O femeie de 57 de ani şi-a dat foc, vineri, în faţa Penitenciarului Ploieşti, unde este încarcerat fiul ei, care acuză că nu primeşte îngrijiri medicale corespunzătoare. Femeia a suferit răni superficiale.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 57 de ani, din Ploieşti, în timp ce se afla în faţa unei instituţii publice din municipiu, s-ar fi autoincendiat. La faţa locului s-au deplasat, de îndată, poliţiştii, constatându-se faptul că focul fusese stins de un trecător, aceasta suferind câteva răni superficiale”, a transmis, vineri, IPJ Prahova.

Sursa citată a precizat că femeii i-a fost acordat primul ajutor, ulterior fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.  

Incidentul a avut în faţa Penitenciarului Ploieşti.  

Potrivit www.observatorulph.ro, fiul femeii este încarcerat în penitenciar şi a relclamat că nu primeşte îngrijire medicală corespunzătoare.  

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

autoincendiereautoincendiere penitenciar ploiestifemeie si-a dat foc
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes