O japoneză supărată a încercat să stingă flacăra olimpică – VIDEO

O japoneză supărată a încercat să stingă flacăra olimpică - VIDEO
O japoneză supărată a încercat să stingă flacăra olimpică - VIDEO

Un eveniment fără precedent s-a întâmplat în Japonia, acolo unde flacăra olimpică își continuă drumul către stadionul de unde se va da startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. O japoneză a încercat să stingă flacăra olimpică, aflată pe traseu, de supărare.

Femeia, de 53 de ani, din Japonia, a fost arestată după ce a încercat să stingă flacăra olimpică folosind un pistol cu apă. Incidentul s-a petrecut în prefectura Ibaraki. Ea a spus că a recurs la acest gest deoarece nu e de acord cu organizarea Jocurilor Olimpice în contextul pandemiei de coronavirus.

O înregistrare o arată pe femeie așteptând liniștită până când alergătorul care ţinea torţa a ajuns în apropierea ei. În acel moment, ea a folosit pistolul cu apă, dar nu a reușit să stingă flacăra olimpică.

Femeia a fost imediat ridicată de forțele de ordine, notează RMC Sport. Ea a spus că nu e de acord să fie organizate Jocurile Olimpice acum, dată fiind pandemia de coronavirus.

Cel care a dat startul ştafetei în prefectura Ibaraki a fost legenda fotbalului brazilian Zico. El şi-a încheiat cariera de jucător în Japonia, a condus naţionala acestei țări la câştigarea trofeului în Cupa Asiei în 2004 și a calificat-o la Cupa Mondială în 2006.

Zico e acum director tehnic la clubul din oraşul Kashima.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=377gw–uQpQ

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a vrut sa stinga flacara olimpicaflacara olimpicajaponeza arestatajocurile olimpice tokyostinge flacarazico
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes