O lebădă care avea gâtul şi aripa prinse într-un fir de nailon din apă, salvată de pompieri – VIDEO

O lebădă care avea gâtul şi aripa prinse într-un fir de nailon din apă, rămânând astfel imobilizată, a fost salvată de pompierii din Giurgiu, anunţă IGSU.

Pasărea a fost văzută de un copil şi de tatăl acestuia, în timp ce se plimbau pe Canalul Plantelor din Giurgiu. Tot ei au fost cei care au sunat la 112, când şi-au dat seama că lebăda era în pericol de înec din cauza faptului că avea gâtul şi aripa prinse într-un fir de nailon, printre vegetaţia crescută în apă.

”Nimeni nu ştie de când se afla în acel loc, dar abia se mai putea mişca”, conform unei postări de pe pagina de Facebook a IGSU.

Pompierii au ajuns în câteva minute, iar unul dintre ei a înaintat în apă aproximativ cinci metri până când a ajuns la locul în care era captivă lebăda.

Adusă la mal, pompierii i-au eliberat aripa şi au învelit-o pentru că era îngheţată, cel mai probabil din cauza timpului îndelungat în care a stat nemişcată.

Un medic veterinar a preluat-o.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

canalul plantelorlebada salvata
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes