O maşină a Ambasadei SUA a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, în Pipera

O femeie de 42 de ani a fost rănită, marţi, de un autoturism pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Pipera, din Voluntari, fiind declanşată o anchetă de către poliţişti. Victima a fost transportată la spital. Autotutismul, care aparţine Ambasadei SUA, era condus de o femeie.

”La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, o femeie în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Echipajele care au intervenit la faţa locului au decis să transporte pacienta la Spitalul Floreasca.

Victima este conştientă şi a suferit mai multe contuzii.

Potrivit Digi24, mașina care a provocat accidentul ar aparține Ambasadei SUA la București, la volan aflându-se viceconsulul instituției. Din primele informații, femeia nu a acordat prioritate.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident piperamasina ambasada accidentmasina ambasadei sua
redactia

Alte stiri de interes