O nouă ediție a Forumului SMART VILLAGE își va deschide porțile în perioada 28 iunie – 03 iulie 2023 la Jupiter, Hotel Delta

O nouă ediție a Forumului SMART VILLAGE
O nouă ediție a Forumului SMART VILLAGE

Ediția a-III-a a Forumului SMART VILLAGE își va deschide porțile în perioada 28 iunie – 03 iulie 2023 la Jupiter, Hotel Delta, printr-un eveniment participativ care v-a reflecta rolul autorităților și al mediului de afaceri în consolidarea viziunii pe termen lung a comunităților.

Realizat într-un format nou, mult mai dinamic și mai inclusiv, ediția din 2023 a Forumului cu tema  “Cum ne transformăm localitatea într-un Smart Village?”, este dedicată județelor, orașelor și comunelor, devenind deja un suport tehnic important pentru primari și autorități publice, în efortul lor de transformare digitală a localităților.

Dedicat în special proiectelor cu finanțare internațională, Forumul Smart Village coagulează o compoziție echilibrată de tipuri de actori, autorități publice, reprezentanți ai societății civile, reprezentanți ai mediului de afaceri, cadre universitare, cercetători și cetățeni, inclusiv reprezentanți ai instituțiilor și organismelor UE.

Fiind unul dintre cele mai importante evenimente de pe litoralul românesc, Forumul Smart Village este locul unde conducătorii UAT-urilor din România și liderii din industriile inovative dezbat și se informează cu privire la tendințele și oportunitățile din domeniile Smart Technologies, într-un cadrul modern și relaxant.

Subiectele abordate sunt construirea de comunități de sate inteligente în România, soluții de eficientizare energetică sustenabile, suport pentru facilitarea inovației în mediul rural/urban și județean, implicarea mediului educațional și academic, tehnologii inteligente precum și surse accesibile de finanțare.

Cei care doresc să fie parte din comunitatea Smart din România, mai pot aplica participarea la Forum și rezervarea timpurie până pe 5 iunie, prin înregistrare direct pe site-ul www.smartvillageevents.com site deținut de Asociația Satelor Inteligente.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

forumul smart villageforumul smart village jupiter
Constantin Furdu

Alte stiri de interes