„O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, are premiera sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!

„O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, are premiera sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!
„O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, are premiera sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!

<Când dragostea ucide>, povestea impresionantă a două prietene care s-au îndrăgostit de același bărbat, o puteți urmări în prima ediție a emisiunii.

Sâmbăta, 11 septembrie, de la ora 20:00, Andreea Mantea intră în casele telespectatorilor Kanal D cu „O nouă șansă”, o emisiune plină de emoție, de dramatism, ce va fi difuzată săptămânal, în fiecare sâmbăta, la Kanal D. 

Andreea Mantea dezvăluie, prin intermediul emisiunii „O nouă șansă”, cât de multe pot pierde oamenii, prietenii, care decid, la un moment dat din viață să se rănească, să nu își mai vorbească. Pentru că suntem cu toții supuși greșelilor în viață, unii dintre noi, ne dorim ca, atunci când realizăm că am greșit prin deciziile luate, să avem posibilitatea de a repara ceea ce am stricat în trecut, să primim ”O nouă șansă”.

„Fie din orgoliu, fie din prea multă durere, fie din prea multă teamă, sau din prea multă dorință, ni se întâmplă să facem greșeli. Greșelile se transformă în regrete, iar acestea sunt cele care ne provoacă suferință. Plini de suferință ajungem să spunem … <dacă aș mai avea, o șansă?>, spune gazda emisiunii, Andreea Mantea.

Sâmbăta, de la ora 20:00, în ediția de debut a emisiunii „O nouă șansă”, Andreea Mantea aduce în atenția privitorilor un subiect delicat, <dragostea neîmpărtășită>, sentiment pe cât de frumos, pe atât de dureros. O poveste impresionantă a două prietene, Ioana și Maria, ne va face părtași a ceea ce se poate întâmpla atunci când ne lipsește curajul, în situații critice, dar, totodată ne arată și importanța prieteniei, în situații extrem de sensibile. Ce se întâmplă însă, când cele două prietene, care au fost ca o familie una pentru cealaltă, ajung să se îndrăgostească de același bărbat, pentru că apoi, amândouă să îl piardă într-un mod absolut tulburător?         

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D, „O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, care le aduce privitorilor, în inimi și în case, povești emoționante de viață, emoții puternice pline de înțelesuri profunde, dar și multă speranță.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

andreea mantea Kanal D o nousa nasa
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes