O pacientă a sărit pe geamul spitalului. Anchetă la Satu Mare

O pacientă internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare a sărit pe geam, miercuri, şi a suferit mai multe leziuni. Conform purtătorului de cuvânt al instituţiei, Constantin Demian, spitalul a demarat o anchetă.

Potrivit lui Demian, femeia s-a prezentat la serviciul de Nefrologie pentru dializă, ulterior a avut probleme de comportament şi a fost transportată la Psihiatrie pentru control.

“A prezentat o stare de agitaţie psihomotorie, tulburări de comportament motiv pentru care s-a solicitat un consult psihiatric. A fost dusă în locaţia II a spitalului, s-a făcut consultul psihiatric, şi s-a recomandat de către medicul psihiatric imobilizarea pacientului prin mijloace specifice care există la dispoziţie”, a spus Demian, la Digi.

Pacienta a fost readusă la secţia de nefrologie,și i s-a administrat tratamentul, iar după câteva ore s-a eliberat, a sărit pe geamul salonului aflat la parterul spitalului şi s-a rănit.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

femeie sarit pe geam spitalpacienta ranita
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes