O săptămână de șmotru la „Schimb de mame” duminică, la Prima TV! Confruntare Suceava – București

O săptămână de șmotru la „Schimb de mame” duminică, la Prima TV! Confruntare Suceava - București
O săptămână de șmotru la „Schimb de mame” duminică, la Prima TV! Confruntare Suceava - București

Duminică, 18 aprilie, de la ora 20.00, Prima TV îți prezintă Schimb de mame cu noi aventuri ale mamelor de schimb, ce vor ţine telespectatorii cu sufletul la gură şi, ca de fiecare dată, aceștia le vor vedea în plină acţiune pe mamele care s-au înscris în această competiţie de succes.

În această emisiune, familia Nițăl, din București, face schimb de mame cu familia Mihalea, din Slătioara, județul Suceava.

În Slătioara, Nicoleta și Ionuț sunt foarte organizați: ea are 25 de ani, el 27. Și deși ea este casnică, ei nu duc lipsă de nimic și își cresc frumos singurul copil, în vârstă de 3 ani, pe nume Lucas.

În București, Carol, de 36 de ani, este un tătic care muncește ca electrician. El este de 3 ani într-o relație cu Maria, mai tânără cu 16 ani decât el. Împreună, ei au o fetiță, dar Carol mai are un băiat, pe nume tot Carol, dintr-o relație precedentă. În Slătioara, la cei 20 de ani ai săi, Maria trebuie să recunoască faptul că încă mai are multe de învățat. Și la făcut mâncare, și la curățenie, și la copii.

În București, Nicoleta nu este deloc mulțumită de ceea ce găsește: dezordine și murdărie. Și chiar dacă este mai tânără decât Carol, îl pune pe acesta la muncă grea. Carol tace și face, pentru că trebuie să recunoască: Nicoleta are dreptate! Așa că urmează o săptămână de șmotru pentru el, la capătul căreia trebuie să recunoască: cu moldovencele nu te pui!

O figură aparte o face în emisiune Carol cel mic, un copil foarte inteligent, introvertit, care duce în spate o povară prea grea pentru el: faptul că este rom, deci ALTFEL pentru cei care il consideră așa.

Duminică, la Prima Tv, de la ora 20.00 urmărește cum provocarea va fi maximă pentru ambele mame care vor trebui să facă față unui schimb de mame într-un mod neașteptat. Mai multe aflați duminică, la Schimb de mame, de la ora 20.00, la Prima TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

mame bucurestimame suceavaprima tvschimb de mame
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes