O simpatizantă AUR a încercat să intre cu muniţie în Palatul Parlamentului. A intervenit SPP

Poliţia Capitalei a deschis un dosar de cercetare penală, după ce o femeie de la AUR a încercat să intre cu muniţie în Palatul Parlamentului.

”La data de 10 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituţie publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar avea asupra sa elemente ce par a fi muniţie.”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că persoana a fost condusă la sediul secţiei în vederea continuării verificărilor.

”Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, a mai transmis sursa citată.

O colaboratoare a Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a fost oprită, marţi, la intrarea în Palatul Parlamentului, după ce reprezentanţii SPP au descoperit, la controlul de la poarta de acces, patru gloanțe, ea fiind dusă la Secţia 17 de Poliţie pentru verificări. Preşedintele AUR, George Simion, susţine că erau brelocuri, iar formaţiunea cere o expertiză tehnică pentru a clarifica situaţia muniţiei.

Update: Se pare că femeia care a fost prinsă cu cele patru gloanțe la intrarea în Parlament este Ariadna Elena Cîrligeanu, preşedintele Tineretului AUR. Aceasta ar fi şi angajată la cabinetul unui parlamentar AUR.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

elena cirligeanu gloantegloante aurgloante la parlamentprotest aur parlament
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes