O tânără a fost lovită în plin de o șoferiță, chiar pe trecerea de pietoni – VIDEO

O tânără a fost lovită în plin de o șoferiță, în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, în Tiha Bârgăului, Bistrița-Năsăud.
O tânără a fost lovită în plin de o șoferiță, în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, în Tiha Bârgăului, Bistrița-Năsăud.

Scenele groaznice s-au produs în jurul orelor 9.50, accidentul fiind surprins de camerele de supraveghere de pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului, Bistrița-Năsăud. O tânără a fost lovită în plin de o șoferiță, în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

În imagini se vede cum tânăra de 34 de ani se asigură de pe marginea drumului, înainte să se angajeze în traversarea străzii.

video aici: https://youtu.be/mmuGgo76U5E

În momentul în care pune piciorul pe zebră și pășește în pas alert, o mașină condusă de o femeie de 35 de ani o lovește în plin, luând-o efectiv pe capotă.

“În urma accidentului din localitatea Tiha Bârgăului au rezultat două victime. Pietonul (femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani), care acuză dureri în zona bazinului și o fetiță în vârstă de 12 ani, pasageră a autoturismului care acuză dureri la membrul superior drept. Ambele victime sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații medicale mai amănunțite”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit bistriteanul.ro, șoferița este tot din Tiha Bârgăului, cu doar un an mai tânără ca victima.

Comunicat IPJ Bistrița Năsăud

”Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit azi, 02 iulie a.c. în jurul orelor 09.50, ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier. Conform primelor verificări, în loc Tiha Bârgăului, pe DN 17, o femeie în vârsta de 34 de ani angajată în traversarea regulamentară a străzii, a fost surprinsă și accidentată, pe fondul neacordării de prioritate, de un autoturism condus de o femeie în vârsta de 35 de ani din Tiha Bârgăului.

Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița precum și rănirea ușoară a unui minor în vârstă de 12 ani, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

lovita pe trecerea de pietonitiha bargaului
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes