O tânără a murit în mașină, lovită de un tren

O tânără de 22 de ani a murit, marţi după-amiază, în localitatea arădeană Nădab, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren care circula pe ruta Timişoara-Oradea. Reprezentanţii CFR au precizat că trei trenuri aşteaptă în gările Şimand şi Nădab finalizarea cercetărilor şi reluarea circulaţiei.

“Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 11 ianuarie 2022, în jurul orei 16.00, ca urmare a neasigurării de către conducătorul auto la trecerea la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Nădab – Şimand, s-a produs lovirea unui autoturism de către trenul privat Interregional 10501, care circulă în relaţia Timişoara Nord – Oradea. Din informaţiile transmise de la locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Interregional nu au fost răniţi, accidentul rutier soldându-se cu decesul unui pasager din autoturism”, au transmis reprezentanţii CFR SA.

Trenurile afectate, care aşteaptă redeschiderea circulaţiei şi finalizarea cercetărilor la locul accidentului, sunt: R 3474 Arad – Chişineu Criş, care staţionează în Şimand de la ora 16:36; IR 1533 Timişoara Nord – Satu Mare, care staţionează în Şimand de la ora 17.38; R 3116 Oradea – Timişoara Nord, care staţionează în Nădab de la ora 17:34.

“Menţionăm faptul că toate trenurile staţionate temporar, până la finalizarea cercetărilor de la locul accidentului rutier, sunt alimentate cu energie electrică şi căldură”, a precizat CFR SA.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

masina lovita de tren tanara moarta masina trecere cale ferata tren timisoara
redactia

Alte stiri de interes