Oamenii lui Florin Cîțu preiau tot: Florin Roman, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Fenechiu, ales lider de grup la Senat în locul lui Virgil Guran

Florin Roman, susţinut de premierul Cîţu în competiţia internă din PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a câştigat la limită în faţa lui Laurenţiu Leoreanu, susţinut de Ludovic Orban, competiţia internă din cadrul grupului, au declarat pentru News.ro surse participante la şedinţă. De asemenea, la Senat, Daniel Fenechiu îl înlocuieşte pe Virgil Guran, susţinut de Orban.

UPDATE – De asemenea, Daniel Fenechiu, susţinut de Florin Cîţu, a fost ales liderul senatorilor PNL, în locul lui Virgil Guran, susţinut de Ludovic Orban.

Au fost 22 de voturi în favoarea lui Fenehiu şi 18 în favoarea lui Guran.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Potrivit surselor citate, Roman a primit 45 de voturi, în vreme ce Leoreanu a obţinut 42 de voturi. 5 voturi au fost nule.

Impunerea lui Roman în faţa lui Leoreanu este considerată o victorie de etapă a taberei Cîţu în faţa taberei Orban în contextul confruntării pentru congresul PNL din 25 septembrie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

daniel fenechiu florin roman lider pnl senat oamenii lui citu vicepresedinte deputati
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes