Oana Mizil a ajuns la spital, agresată de Marian Vanghelie. Polițiștii au intrat pe fir

Marian Vanghelie s-a ales cu ordin de protecție provizoriu, după ce a agresat-o pe iubita lui, Oana Mizil, care a ajuns la spital, sâmbătă noaptea. Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru violență în familie.

Oana Mizil ar fi ajuns la spitalul din București, pentru îngrijiri medicale, conform Antena 3.

Poliția a emis un comunicat de presă, legat de acest eveniment:

„La data de 24 iulie, în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, au transmis polițiștii.

Marian Vanghelie și Oana Mizil formează un cuplu de 10 ani și au împreună un copil.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

marian vanghelie marian vanghelie si oana mizil oana mizil oana mizil agresata oana mizil spital vanghelie baiatie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes