Oana Mizil anunță că vrea să mai facă un copil cu Marian Vanghelie

Oana Mizil anunță că vrea să mai facă un copil cu Marian Vanghelie
Oana Mizil anunță că vrea să mai facă un copil cu Marian Vanghelie

Oana Mizil a făcut primele declaraţii referitoare la agresiunea la care a fost supusă de Marian Vanghelie. Soţia fostului edil de la sectorul 5 a obţinut un ordin de protecţie împotriva acestuia, ordin la care, ulterior, a renunţat.

Oana Mizil a recunoscut, la România TV, că nu a vrut decât să-l sperie pe soţul ei cu plângerea la Poliţie, pentru că, în familia ei, nu a văzut niciodată agresiuni. Totodată, aceasta a recunoscut că nu a fost vorba despre o formă de violenţă ieşită din comun, ci de o „strângere de braţ”. Motivul neînţelegerii dintre ei a fost data la care trebuiau să plece la mare, asupra căreia nu au putut pica de acord.

Am vrut să-l sperii

“M-a luat de brațul stâng, m-a strâns și ăsta a fost singurul atac fizic asupra mea. Vă spun sincer. Am vrut să îl sperii un pic. Eu nu sunt obişnuită. În familia mea de acasă nu a existat niciodată o stare agresivă, deși bunicul a fost închis pe nedrept. Am vrut să îl sperii şi de aceea am decis să plec de acasă cu copilul, la mătuşa mea. Şi să obţin acest ordin de protecţie. 

A devenit mai nervos decât de obicei. Acum, vineri seara, eu am vrut să plec sâmbătă la mare. El nu a vrut, a zis să plecăm peste două zile şi de aici tot tamtamul. A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susţin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria îşi doreşte încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulţumim cu ce avem” a declarat Oana Mizil, în exclusivitate, la România TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

mai vor un copil marian vanghelie nu a batut o oana mizil
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes