Oana Zăvoranu nu crede ”în vrăjeli” și o atacă pe Raluca Patramă și ”divorțul” de Pepe

Oana Zăvoranu nu crede ”în vrăjeli” și o atacă pe Raluca Patramă și ”divorțul” de Pepe
Oana Zăvoranu nu crede ”în vrăjeli” și o atacă pe Raluca Patramă și ”divorțul” de Pepe

Oana Zăvoranu, fost soție a lui Pepe, a lansat un atac la adresa Ralucăi, după ce cântărețul a anunțat că vor divorța. Nici chiar artistul nu a scăpat.

Practic, ea transmite că nu crede că divorțul se va materializa, ci totul este o strategie pentru popularitate: ”Râsul ne face bine, așa că ascultați ca să vă destindeți” își începe ea mesajul pe rețelele de socializare.

Și nu mai puneti ‘botu’ la vrăjeli. E fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… Vremuri grele Mon Cher, da’ lasă că de Crăciun, la ‘insistențele’ fanilor, ’miraculos’, or sa se ‘împace… Chill… Astea de etnie nu divorțeaza, nu exista aceasta noțiune în mintea lor”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Și cum nu era de ajuns, i-a dat o replică și lui Pepe:

“Iar ‘soțu’ trebuia sa învețe să ‘joace’ mai bine că doar a stat cu o actrița în casă atâța ani… stai jos, nota 4”, a mai spus vedeta, care a încheiat cu un ”P.S….. mie sincer mi se rupe si mi se-ndoaie de acesta ‘drama’ cu iz de regie fâsâita…”, însă într-o postare pe Facebook, unde a atașat și un video.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

divort pepeoana pepe ralucaoana zavoranupepepepe si raluza divortzavoranca vrajeli pepe
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes