Olguța Vasilescu, anunț după nuntă: Am făcut-o! Replică pentru Orban

Olguța Vasilescu a făcut primele declarații după petrecerea nunții sale cu Claudiu Manda, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”, de duminică.

La petrecere de la nunta dintre Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescuau fost peste 500 de invitați, printre aceștia și președintele PSD, Liviu Dragnea, cel care în urmă cu o săptămână a fost diagnosticat cu dublă hernie de disc, au fost. Evenimentul s-a desfășurat la cort, într-un restaurant din comuna Ișalnița, județul Dolj.

”A fost foarte frumos. S-a plecat la 7 și jumătate dimineața. Și domnul Dragnea s-a simțit bine. A avut și discuții politice cu primarii noștri. Din punctul nostru de vedere credem că a fost o reușită. Am avut 517 invitați.

Cu privire la declarațiile lui Orban, mi se pare mai mult decât ridicol și penibil ca într-o ședința de partid să vorbești despre nunta unor parlamentari de la alt partid. Nunta religioasă a noastră a fost pe 24 februarie. Noi am discutat cu preoții dacă e vreo problemă dacă facem petrecerea în post, au zis că nu e vorba de așa ceva. A fost un atac politic. Mi s-a părut ridicol și cred că cei de la PNL nu mai aveau subiecte.

Am dormit doar 2 ore de dimineață, apoi ne-am întâlnit la ciorba de potroace cum se zice, abia a plecat și Liviu Dragnea abia atunci.

Au fost foarte multe momente frumoase la nunta mea. De obicei nu mă distrez la nuntă, dar la a mea chiar am făcut-o. Și domnul președinte Dragnea a dansat, ne-am temut puțin și azi chiar s-a resimțit. Toți invitații care au solicitat meniu de post, au primit acest lucru, iar în luna de miere nu vom pleca pentru că vine campania electorală”, a declarat Olguța Vasilescu la Antena 3.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes