Eveniment

Olguța Vasilescu, anunț după nuntă: Am făcut-o! Replică pentru Orban

Olguța Vasilescu a făcut primele declarații după petrecerea nunții sale cu Claudiu Manda, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”, de duminică.

La petrecere de la nunta dintre Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescuau fost peste 500 de invitați, printre aceștia și președintele PSD, Liviu Dragnea, cel care în urmă cu o săptămână a fost diagnosticat cu dublă hernie de disc, au fost. Evenimentul s-a desfășurat la cort, într-un restaurant din comuna Ișalnița, județul Dolj.

”A fost foarte frumos. S-a plecat la 7 și jumătate dimineața. Și domnul Dragnea s-a simțit bine. A avut și discuții politice cu primarii noștri. Din punctul nostru de vedere credem că a fost o reușită. Am avut 517 invitați.

Cu privire la declarațiile lui Orban, mi se pare mai mult decât ridicol și penibil ca într-o ședința de partid să vorbești despre nunta unor parlamentari de la alt partid. Nunta religioasă a noastră a fost pe 24 februarie. Noi am discutat cu preoții dacă e vreo problemă dacă facem petrecerea în post, au zis că nu e vorba de așa ceva. A fost un atac politic. Mi s-a părut ridicol și cred că cei de la PNL nu mai aveau subiecte.

Am dormit doar 2 ore de dimineață, apoi ne-am întâlnit la ciorba de potroace cum se zice, abia a plecat și Liviu Dragnea abia atunci.

Au fost foarte multe momente frumoase la nunta mea. De obicei nu mă distrez la nuntă, dar la a mea chiar am făcut-o. Și domnul președinte Dragnea a dansat, ne-am temut puțin și azi chiar s-a resimțit. Toți invitații care au solicitat meniu de post, au primit acest lucru, iar în luna de miere nu vom pleca pentru că vine campania electorală”, a declarat Olguța Vasilescu la Antena 3.

Alte știri de interes

Horațiu Mălăele, confirmat cu coronavirus

Saghin Cristian

Decizia CCR privind Legea pentru respingerea OUG care desfiinţa Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989

Saghin Cristian

Adevărul depre copiii legați cu sfoară în prima zi de școală

Mihnea Tudor

Covid-19 lovește la FCSB! Staff-ul tehnic, băgat în zolare în frunte cu MM Stoica

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Delfin mort, pe plaja din Constanța. Era unul dintre cele mai mari exemplare din specia sa

Mihnea Tudor

Trenuri deraiate pe două rute, în aceeași zi. Traficul feroviar blocat

Mihnea Tudor

Jandarmii au recuperat patru turişti, printre care şi doi copii, care s-au rătăcit în zona Lacului Sfânta Ana

Mihnea Tudor

A murit tatăl Mădălinei Manole, de Covid-19

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »