Olguța Vasilescu – Campanie electorală cu angajații unui cămin de bătrâni, focar de Covid. ”Ştiţi cum ne ameninţă pe noi domnul director?”

Angajații Căminului pentru Persoane Vârstnice Craiova, unde zilele trecute au fost confirmate 126 cazuri de COVID-19, au fost scoși din unitate pentru a împărți pliante electorale, conform B1 tv.

În loc de carantină, la împărțit integrame

Câțiva angajați ai instituției s-au pozat în timp ce împărțeau integrame cu Olguța Vasilescu, în vreme ce alți colegi din cadrul căminului acuză conducerea unității că obligă salariaţii să promoveze candidatul la Primăria Craiova, susținând chiar că unii dintre salariaţii care au împărţit pliante trebuiau să fie în carantină.

Conform spuselor angajaților, în data de 11 august, când zeci de pensionari şi angajaţi ai centrului erau bolnavi de COVID-19, câțiva angajați au plecat din focar pentru a face campanie electorală.

”Sunt contacţii direcţi ai contabilului-şef care a fost internat la Spitalul Victor Babeş şi care a ieşit pozitiv. Aceste doamne trebuiau să fie, la 12:35, la serviciu, iar dânsele fac campanie electorală. Marţi, pe data de 11 august. Ştiţi cum ne ameninţă pe noi domnul director? Ne ameninţă şi ne face oale de porci. Şi tot timpul ne vorbeşte urât şi ne jigneşte, dar ne-a ajuns cuţitul la os. (…) Fetele erau în spital şi ei făceau campanie. Luau fetele forţat, că dacă nu, îşi pierdeau locul de muncă. Să le ducă să împartă pliante”, a mărturisit o angajată a căminului de bătrâni, conform sursei citate.

Directorul se face că nu știe

”Nu am obligat pe nimeni să meargă în nicio campanie electorală. Eu nu am făcut campanie electorală, nu ştiu despre ce e povestea. N-am ameninţat pe nimeni. Eu n-am fost aici zilele astea”, a spus Valentin Giurcă, directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice Craiova.

Decesele din cadrul unității nu sunt puse de director pe seama coronavirusului, deși angajații, cadre medicale, au anuțat că cinci persoane infectate cu COVID-19 și-ar fi pierdut viața, precizează B1 tv.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

camin batrani craiovacampanie olguta integramefortati campanie olgutaintegrame olgutaolguta camin de batrani covid
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes