Olimpiu Moruţan pleacă la Galatasaray. Gigi Becali va încasa milioane bune

Olimpiu Moruţan pleacă la Galatasaray. Gigi Becali va încasa milioane bune
Olimpiu Moruţan pleacă la Galatasaray. Gigi Becali va încasa milioane bune

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a anunțat că jucătorul Olimpiu Moruţan va fi transferat la Galatasaray Istanbul, pentru 5,7 milioane de euro, plus bonusuri.

“5,7 milioane total, cu bonusuri, care se iau 100%. Adică calificare Europa League sau Champions League şi trebuie să joace 10 meciuri. Normal, dacă nu joace 10 meciuri trebuie să-i dau banii înapoi, nu? Eu aveam deja 7 milioane ofertă pentru el. Am fost încăpăţânat şi am cerut 10, dar dacă a jucat slab alea trei meciuri, vă daţi seama. Am cedat şi am ajuns la 5,7 milioane. M-am enervat şi gata. M-am supărat şi d-aia l-am şi dat”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.

Olimpiu Moruţan (22 de ani) joacă la FCSB din 2018, duoă ce a mai evoluat la Universitatea Cluj şi FC Botoşani. El va fi coleg la Galatasaray cu un alt român, mijlocaşul Alexandru Cicâldău, care a fost transferat de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cat costa morutan gigi becali morutan morutan galata olimpiu morutan transfer morutan
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes