Olivia Wilde şi Jason Sudeikis au pus capăt relaţiei lor după 7 ani

Actorii Olivia Wilde, 36 de ani, şi Jason Sudeikis, 45 de ani, se despart, punând capăt logodnei lor de 7 ani, potrivit revistei People.

“Despărţirea a avut loc la începutul acestui an”, a declarat o sursă apropiată cuplului. “A fost amicală şi s-a transformat într-o tranziţie către co-parenting. Copiii sunt prioritatea şi inima relaţiei familiei”.

Wilde şi Sudeikis au un fiu, Otis Alexander, 6 ani, şi o fiică, Daisy Josephine, în vârstă de 4 ani.

Cei doi au început relaţia în 2011 şi Sudeikis a cerut-o în căsătorie pe Olivia Wilde la puţin timp după vacanţa din 2012. 

Actriţa Olivia Wilde a debutat în regie cu „Booksmart”. Ea a mai produs câteva filme, între care „Meadowland”, de Reed Morano. Este cunoscută pentru rolurile din „Her”, de Spike Jonze, şi „Rush”, de Ron Howard, şi din serialul „Vinyl”.

Jason Sudeikis face parte din echipa emisiunii “Saturday Night Live”. El a jucat în “Şefi de coşmar” (2011), “Noi suntem familia Miller” (2013), “Kodachrome” (2017). 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes