Omul lui Ciolacu, infectat cu coronavirus. Președintele CJ Bistrița-Năsăud a făcut anunțul

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a anunțat luni seară că a fost confirmat cu COVID-19.

”Chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de COVID-19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți. Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în față inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile. Multă sănătate tuturor! Am încredere că prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea și bunătatea lui Dumnezeu, vom trece și peste această etapă”, a scris Moldovan pe pagina să de socializare.

Radu Moldovan este și președinte al PSD Bistrița-Năsăud și vicepreședinte al partidului la nivel național. Marcel Ciolacu l-a lăudat că este ”de departe cel mai performant președinte de Consiliu Județean, nu al PSD, ci al României.”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes