Oprișan, debarcat de Ciolacu. Baronul de Vrancea își perde ”moșia” PSD-istă după 24 de ani

Comitetul Politic Naţional al PSD a votat demiterea lui Marian Oprişan din fruntea organizaţiei Vrancea. Oprişan a fost şeful filailei timp de 24 de ani. Iniţial, Marcel Ciolacu i-a cerut demisia lui Oprişan, însă baronul de Vrancea a refuzat să demisioneze.

Totodată, fostul premier Viorica Dăncilă a fost debarcată din fruntea organizaţiei de femei, în timp ce Nicule Bădălău a pierdut şefia organizaţiei Giurgiu, fost fief PSD, devenit judeţ PNL după alegerile locale.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a fost demis din functie, prin decizia Comitetului Politic National. Presedinte interimar a fost numit insusi Ciolacu. Oprisan a fost dat jos cu forta din fruntea organizatiei PSD Vrancea, el refuzand sa demisioneze, sustinand ca a obtinut acelasi numar de voturi ca in 2016. Comitetul Politic National a decis ca Marcel Ciolacu sa preia interimar conducerea filialei vrancene a PSD.

Ciolacu a profitat de ocazie sa se razbune si pe Viorica Dancila, care ii ceruse demisia dupa ce a permis ca legea autonomiei Tinutului Secuiesc sa fie adoptata tacit de Camera Deputatilor. Ciolacu a decis sa o demita pe Dancila de la sefia organizatiei de femei, in locul fostului premier fiind numita Doina Federovici.

Liderii PSD s-au reunit luni dimineaţă, la ora 11.00, pentru a analiza rezultatele alegerile locale.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu oprisandancila demisaoprisan dat afaraoprisan demispsd vrancea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes