Opt rachete Kalibr au fost lansate de Rusia asupra Ucrainei de pe o navă din Marea Neagră

Oficialii ucraineni au declarat joi că apărarea antiaeriană din sudul ţării a doborât opt rachete Kalibr lansate de pe o navă rusă din Marea Neagră, dar alte rachete au lovit nordul şi vestul Ucrainei, precum şi regiunile centrale Dnipropetrovsk şi Kirovograd, relatează The Guardian.

Rusia a lansat din nou în primele ore ale dimineţii un val de rachete asupra Ucrainei.

Una dintre ele a lovit un sit industrial din oraşul Liov din vestul ţării, provocând un incendiu care a fost adus sub control.

„Infrastructura critică a fost avariată de loviturile ruseşti asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei”, a anunţat pe Telegram şeful administraţiei regionale, Maksim Koziţki, adăugând că nu au existat victime.

“În timpul alertei aeriene, un obiect de infrastructură critică a fost lovit în regiunea Liov. Nu există victime. Incendiul a fost stins. Detalii mai târziu. Păstraţi-vă calmul. Nu ignoraţi sirenele”, a scris el.

Sirenele de raid aerian au sunat în mai multe oraşe şi localităţi din Ucraina.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atac rusia rachete kalibr
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes