Orban: Guran, Vela, Nazare – gaşca Gorghiu-Cîţu i-a considerat inapţi să deţină vreo funcţie în conducerea Senatului. Ce dezvăluiri face despre Alina Gorghiu

Ludovic Orban, preşedintele PNL, afirmă că “trei prieteni buni, Virgil Guran, Marcel Vela şi cu Alexandru Nazare”, au fost consideraţi “inapţi” de către “gaşca Gorghiu-Cîţu” pentru a deţine funcţii în conducerea Senatului sau a grupului de la Senat, deşi se stabilise ca Vela să ocupe un post de vicepreşedinte al Senatului. “Echipa demolatoare nu s-a mai ţinut de cuvânt”, adaugă el.

Orban o critică pe Alina Gorghiu, spunând că “era atât de fericită că au pierdut oameni de valoare ai PNL şi au ajuns în funcţii nişte oameni a căror inclusiv moralitate este dubioasă”. “Atunci când eşti în tabăra bună nu te vede cine trebuie să te vadă, nu numai că nu eşti bun să ocupi funcţii, dar ar mai trebui să stai un pic pe bară”, susţine el.

“Trebuie să ştiţi că în sală se găsesc trei prieteni buni, Virgil Guran, Marcel Vela şi cu Alexandru Nazare, care pur şi simplu gaşca Gorghiu-Cîţu i-a considerat inapţi să deţină vreo funcţie în conducerea Senatului sau în conducerea Grupului de la Senat, deşi noi am stabilit la începutul legislaturii când aveam un singur post de vicepreşedinte al Senatului că din sesiunea de toamnă, când obţinem al doilea post de vicepreşedinte al Senatului, postul acela va fi ocupat de Marcela Vela, pentru că Marcel Vela a renunţat la preşedinţia Comisiei de Apărare, după ce nu a mai fost nominalizat în Guvern şi asta a fost înţelegerea. Echipa demolatoare nu s-a mai ţinut de cuvânt şi deşi era absolut firesc şi după rezultate şi după personalitatea, munca domnului Marcel Vela să ocupe postul de vicepreşedinte al Senatului, poziţia de vicepreşedinte al Senatului este ocupată de un senator de care nu ştiu dacă dumneavoastră aţi auzit, Nicolae Neagu. Vă spune ceva numele acesta? Nu l-am văzut niciodată la nivel naţional, îl cunosc, evident”, a afirmat Ludovic Orban la prezentarea moţiunii “PNL – Forţa Dreptei” în Comitetul Director al PNL Caraş-Severin.

El a lansat critici la adresa Alinei Gorghiu, despre care a afirmat că a fost “fericită că au pierdut oameni de valoare ai PNL”:

“Virgil Guran a fost felicitat într-o parşivenie maximă pentru activitatea depusă de Alina Gorghiu care s-a ocupat cu asiduitate de toată zona guvernamentală să-I împiedice pe senatori să voteze aşa cum le dictează conştiinţa pentru lider de grup, după ce l-au schimbat pe Virgil Guran. Alex Nazare a candidat contra Alinei la vicepreşedinte al Senatului. (…) Şi pe tine te-a felicitat? Te-a felicitat că ai pierdut, era atât de fericită că au pierdut oameni de valoare ai PNL şi au ajuns în funcţii nişte oameni a căror inclusiv moralitate este dubioasă şi nu înţeleg de ce nu este suspendat din funcţie un preşedinte de filială care este sub control judiciar şi nu numai că nu a fost suspendat din funcţie, dar a fost şi ales secretar la Senat, preşedintele de la Teleorman.

Dar sigur că pe acesta nu-l văd ochii ageri care au avut grijă să vadă alţi colegi de-ai noştri care au avut diferite probleme prin justiţie şi care evident că au trebuit să se suspende. Atunci când eşti în tabăra bună nu te vede atunci cine trebuie să te vadă, nu numai că nu eşti bun să ocupi funcţii, dar ar mai trebui să stai un pic pe bară“, a declarat Orban. Ulterior, el a menţionat că şi-a început discursul “un pic mai răutăcios” deşi nu este firea sa, el descriindu-se drept “un om de construcţie, sunt un om care iubesc oameni, un om de echipă”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri in pnlAlina Gorghiuludovic orbanorban
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes