Orban îi sfătuiește pe guvernanți să nu se întoarcă cu spatele la oameni

Orban îi sfătuiește pe guvernanți să nu se întoarcă cu spatele la oameni
Orban îi sfătuiește pe guvernanți să nu se întoarcă cu spatele la oameni

Șeful liberalilor, Ludovic Orban, a afirmat, luni, la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 146 de ani de la înfiinţarea PNL, care au avut loc la Muzeul Naţional “I. C. Brătianu” din localitatea Ştefăneşti, judeţul Argeş, că liberalii sunt la guvernare şi că sunt judecaţi pentru ceea ce vor face la guvernare, menţionând că nu trebuie să se întoarcă niciodată cu spatele la oameni şi trebuie să găsească cele mai bune soluţii pentru a fructifica oportunităţile pe care le are România.

“Suntem la guvernare şi suntem judecaţi pentru ceea ce facem la guvernare. Pentru asta nu trebuie să ne întoarcem niciodată cu spatele la oameni şi trebuie să fim cu faţa la oameni, la nevoile lor, să fim permanent mobilizaţi, să găsim cele mai bune soluţii pentru a fructifica oportunităţile imense pe care le are România. Următorii zece ani sunt ani vitali pentru evoluţia ulterioară a României. Avem nişte oportunităţi cum rar am mai avut în istorie, de la resursele care sunt puse la dispoziţia României, până la mişcările de plăci tectonice din politica mondială. Avem extrem de multe oportunităţi pe care trebuie să le valorificăm. Trebuie să avem inteligenţa, trebuie să avem seriozitatea şi mai ales capacitatea de efort necesară pentru a putea valorica aceste oportuniţăţi”, a declarat Orban.

El a menţionat că PNL doreşte o Românie puternică şi respectată în lume. 

“PNL îşi doreşte o României puternică, o Românie respectată şi apreciată în lume, o Românie care să ofere fiecărui cetăţean şansa de a trăi o viaţă frumoasă, decentă, de a reuşi în viaţă, de a face parte dintr-o naţiune afirmată pe plan internaţional”, a mai declarat preşedintele PNL.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

liberalii sa nu intoarca spatele oamenilor ludovic orban presedinte pnl
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes