Orban o apără de Săseanu și explică de ce a făcut aceasta interviul cu vrăjitoarea

Orban o apără de Săseanu și explică de ce a făcut aceasta interviul cu vrăjitoarea
Orban o apără de Săseanu și explică de ce a făcut aceasta interviul cu vrăjitoarea

Șeful liberalilor, Ludovic Orban, sare în apărarea Ramonei Săseanu, propusă pentru șefia TVR, și explică celor care au atacat-o, de ce aceasta a făcut interviul cu vrăjitoarea.

Ramona Săseanu era redactor la Departamentul pentru minorități când a realizat interviul cu vrăjitoarea și promova specificul diferitelor minorități care trăiesc în România, spune Orban despre cea care deține interimatul la conducerea televiziunii naționale: „Cam puțin ca să califici un om. Prea multă pasiune s-a consumat”.

„Am văzut reacția… Ce s-a găsit despre doamna Săseanu că a realizat interviul cu persoana respectivă, vrăjitoarea. Doamna Săseanu era redactor la Departamentul minoritățior naționale și în cadrul emisiunilor se promova specificul diferitelor minorități care trăiesc în România. Să scoți din context doar o chestiune… După aia povestea cu municipiile reședință de județ… Cam puțin ca să califici un om”, spune șeful liberalilor, Ludovic Orban.

El afirmă că există profesioniști în televiziune în toată țara, iar propunerea putea fi de la orice studio teritorial.

„O recomandă o activitate de aproape 20 de ani în media, atât în zona privată, cât și în televiziunea publică. Nu i se poate imputa nimic în cariera profesională. Este vorba de un interimat și cred că nu neapărat directorul general al TVR, nu e în mod obligatoriu să fie din București, din zona ghemului de interese care există la televiziunea centrală. Poate fi un om care are o altă perspectivă, care a văzut cum funcționează televiziunea de la firul ierbii, adică dintr-un studio teritorial și în scurta perioadă, pentru că nu va fi o perioadă foarte lungă, trebuie să asigure un management corect, obiectiv al televiziunii. Prea multă pasiune s-a consumat”, conchide Orban.

Parlamentul a respins marți rapoartele de activitatea ale TVR și Radioului Public pe anii 2017, 2018 și 2019 și a demis conducerile celor două instituții.

De asemenea, Legislativul a validat noile conduceri ale celor două instituții. Astfel, Ramona Săseanu a fost numită în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune, iar Liviu Popescu, propus de USR PLUS, a fost numit în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

interviu vrajitoareludovic orbanorban apara saseanuramona saseanuseful pnl
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes