Orban: Pe Firea au apucat-o investiţiile, în ultimele două luni de mandat. Lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în Ajun

Ludovic Orban a declarat, la evenimentul lansării candidaturii lui Radu Mihaiu (USR) la Primăria Sectorului 2, că primarul general al Capitalei s-a apucat să facă investiţii, în ultimele două luni de mandat. El i-a transmis edilului Gabriela Firea că „lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în Ajun”.

Prim-ministrul a adăugat că Radu Mihaiu este o soluţie excelentă pentru Sectorul 2, prin prisma faptului că aceste a fost la Ministerul Fondurilor Europene, în Guvernul Cioloş, şi va reuşi să aducă fonduri UE pentru a dezvolta sectorul.

”Pe Firea au apucat-o investiţiile, aşa, în ultimele două luni de mandat. La Doamna Ghica am văzut organizare de şantier. Numai că a uitat să comunice cu primarul Sectorului 2, să îi spună: ”Nu scoate toţi pomii, nu pune pomi noi, nu fă spaţiu verde nou pe care ulterior să îl distrugă şantierul pe care îl fac eu la Doamna Ghica”. Am văzut că la capătul Pantelimonului a început să răsară scheletul unui park and ride. Lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în Ajun.

Ceea ce nu ai făcut patru ani de zile, degeaba încerci să arăţi că eşti capabil să faci. Echipa dreptei pentru Bucureşti este echipa care oferă Bucureştiului şansa unei dezvoltări rapide, şansa rezolvării problemelor grave cu care se confruntă Bucureştiul, traficul infernal, lipsa parcărilor, aerul extrem de poluat şi toate celelalte categorii de probleme care nu au fost rezolvate şi pentru care PSD nu este capabil să ofere soluţii”, a afirmat Ludovic Orban, la evenimentul de lansare a candidatului Radu Mihaiu pentru Primăria Sectorului 2, citat de news.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

investitii firealudovic orbanorban firea porc craciunpasajul doamna ghicaradu mihaiu usr
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes